Politika kolačića

Ova obavijest dana je u skladu sa Zakonom o elektroničkim komunikacijama (ZEKom-2) koji uređuje pravila u vezi s korištenjem kolačića i sličnih tehnologija za pohranu podataka ili ostvarivanje pristupa podacima pohranjenim na računalu, pametnom telefonu ili drugom uređaju korisnika.

Obavijest o korištenju kolačića

Kako bismo vam olakšali korištenje naše internetske stranice i učinili ga ugodnijim, koristimo se „kolačićima“. 

Što su kolačići?

Kolačići su male podatkovne datoteke koje se prilikom posjeta i korištenja internetske stranice pohranjuju na uređaj korisnika, a pomoću kojih korisnik pristupa internetskoj stranici. Prilikom ponovnog posjeta internetskoj stranici, pružatelj može pristupiti podacima na uređaju korisnika koji su prikupljeni uz pomoć kolačića.

Uz pomoć kolačića ALPOD osigurava bolji i korisniku prilagođeniji te personalizirani rad i prikaz internetske stranice, a ujedno mu kolačići pomažu u analizi korisnika, bilježenju posjeta (statističke svrhe) i učinkovitijem oglašavanju.

Kolačići, odnosno podaci prikupljeni pomoću njih, sami po sebi ne omogućuju identifikaciju korisnika u smislu zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka, budući da nije moguće utvrditi o kojoj se konkretno osobi radi.

Kolačići obično sadrže: 

  • naziv poslužitelja s kojeg je kolačić poslan, 
  • vijek trajanja kolačića, 
  • vrijednost, koja je obično neki nasumično generirani jedinstveni broj. 

Koje kolačiće koristi internetska stranica ALPOD?

Strogo neophodni kolačići

Ovi su kolačići automatski dopušteni jer internetske stranice ne rade bez njih. Oni su ključni za navigaciju internetskim stranicama i osiguravanje funkcioniranja osnovnih procesa internetske stranice.

ALPOD ne treba dopuštenje korisnika za korištenje ovih kolačića, stoga su oni uvijek instalirani na uređaju.

Internetska stranica ALPOD koristi sljedeće neophodne kolačiće: 

 

Kolačići koji nisu neophodni

Internetska stranica ALPOD koristi sljedeće kolačiće koji nisu neophodni: 

 

Postavke kontrole kolačića

ALPOD prenosi kolačiće koji nisu neophodni na uređaj putem kojeg pristupate internetskoj stranici, ako na to pristanete klikom na „Slažem se s instalacijom kolačića“ u skočnom prozoru na internetskoj stranici..

Odluka hoće li dopustiti korištenje kolačića od strane internetske stranice ili ne u potpunosti je u rukama korisnika, ali treba napomenuti da stranica funkcionira optimalno samo ako su kolačići u vašem pregledniku, odnosno na našim internetskm stranicama omogućeni.

Klikom na poveznicu „Dopusti“ pri prvom posjetu internetskoj stranici pristajete na korištenje kolačića koji nisu neophodni i potrebni su za analitiku i personalizirano oglašavanje. Ako ne kliknete na poveznicu „Dopusti“ i nastavite pregledavati internetsku stranicu ALPOD, postavit ćemo samo neophodne kolačiće.

Korisnik u svakom trenutku može provjeriti pohranjene kolačiće, odnosno ograničiti ih ili ih onemogućiti u skladu s uputama korištenog internetskog preglednika, stoga preporučujemo da u tom smislu pročitate upute preglednika koji koristite.

Odaberite polja za prikaz. Drugi će biti skriveni. Povucite i ispustite da promijenite redoslijed.
  • Slika
  • SKU
  • Cijena
  • Opis
  • Težina
  • Dimenzije
  • Atributi
Click outside to hide the compare bar
Usporedi
Usporedi ×
Let's Compare! Continue shopping