Pravni savjet

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Alpod – Europod d.o.o. se obvezuje da neće prodavati, iznajmljivati ili na bilo koji način prenijeti informacije koje dajete putem web stranice www.alpod.hr trećim stranama.

Svi će podaci biti povjerljivi i biti korišteni samo za internu evidenciju i za svrhu za koju su podati. Vaši podaci će se pažljivo zaštititi od gubitka, zlouporabe, neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjene ili uništenja.

Kada posjetite web stranicu, na poslužitelju se pohranjuju podaci (IP adresa, datum, vrijeme, adresa stranice s koje dolazite). Ti podaci su anonimni i služe samo za statističku obradu.

Web stranice na www.alpod.hr koriste ”kolačiće”. To su male datoteke koje se spremaju na vašem disku kada posjetite web stranicu. Web stranice pomoću kolačića mogu zapamtiti vaše aktivnosti ili postavke i sljedeći put kada posjetite istu stranicu, mogu jih automatski primjeniti. Pomoću postavki u pregledniku možete odlučiti hoćete li prihvatiti ”kolačiće”.

Ako ne prihvatite ”kolačiće”, neke web stranice možda se neće pravilno prikazati ili nećete moći pristupiti svim informacijama ili funkcijama web stranica.

Svoja pitanja u vezi s zaštitom vaših osobnih podataka kada koristite ovu web stranicu možete poslati na info@alpod.hr. Vaši podaci e-pošte pohranjuju se dok se ne odjavite s usluge obavijesti e-poštom. U bilo kojem trenutku možete otkazati pretplatu na e-vijesti klikom na označenu ikonu primljene e-pošte ili odjavom s e-vijesti na web stranici.

ISKLJUČIVANJE OD ODGOVORNOSTI

Web stranice www.alpod.hr instalirane su i održavane s najvećom pažnjom. Ipak, Alpod – Europod d.o.o. ne može jamčiti točnost ili ispravnost svih informacija na stranicama. Sve informacije na web stranici mogu se mijenjati brez prethodne obavijesti.

Niti tvrtka niti bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je sudjelovala u stvaranju i izradi ovih web stranica nije odgovorna za štetu koja može nastati iz pristupa sadržaju, upotrebi ili nemogućnosti korištenja informacija na www.alpod.hr ili za sve greške ili nedostatke u njihovom sadržaju.

U slučaju navođenja ili povezivanja ovih web stranica sa drugim web stranicama u našem vlasništvu ili web stranicama treće strane, Alpod – Europod d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj ili pravilnost rada tih web stranica.

AUTORSKA PRAVA

© Copyright 2018 Alpod – Europod d.o.o.

Svi tekstovi, slike, grafike, animacije i drugi dokumenti sadržani na web stranici www.alpod.hr podliježu zaštititi autorskih prava ili drugim oblicima zaštite intelektualnog vlasništva u zakonom dopuštenom kontekstu.

Odaberite polja za prikaz. Drugi će biti skriveni. Povucite i ispustite da promijenite redoslijed.
  • Slika
  • SKU
  • Cijena
  • Opis
  • Težina
  • Dimenzije
  • Atributi
Click outside to hide the compare bar
Usporedi
Usporedi ×
Let's Compare! Continue shopping