Alpod Europod je na hrvatsko tržište došao 2005. godine. Pozivamo vas da nas posjetite u našom centru podnih obloga u Zagrebu, kako biste se uvjerili da hodate samo po najboljim mogućim podovima.

Alpod nudi širok spektar visokokvalitetnih drvenih podnih obloga. Naši proizvodi se izvoze u 40 zemalja širom svijeta, a s redovitim ponudama novih proizvoda pružamo kupcima najbolje podne obloge.

Zahvaljujući našim dobavljačima iz Europe, Južne Amerike i Azije, nudimo najširi izbor visokokvalitetnih, ekološki i tehnološki naprednih proizvoda.

Alpod je vlasnik prepoznatljivog brenda podnih obloga FLOOR EXPERTS®.

PARKET

Naše najprodavanije kolekcije parketa su:

 

FOUR SEASONS je posebna kolekcija Alpoda s konceptom personalizacije parketa, gdje kupac može izabrati parket koji najbolje odgovara njegovim potrebama i vizualnom izgledu. Pogledajte >>

LAMINAT

Kreirali smo 3 kompletne kolekcije laminatnih podova Floor Experts, koje su sve proizvedene od europskih proizvođača:

VINIL

Također se ponosimo našim kolekcijama vinil podova Floor Experts:

 

Pored laminatnih, parketnih i vinil podova iz našeg vlastitog brenda Floor Experts, nudimo i druge vrste podova:

 

Kombinacijom najvećeg izbora, brze isporuke, fer i profesionalnog savjetovanja, te pružanjem stručne i sveobuhvatne montaže, pomažemo kupcima izabrati optimalno rješenje za podne obloge. Godine iskustva, stručni savjeti i profesionalna montaža, kao i garancija na materijale i usluge montaže, glavna su garancija sigurnog rada i zadovoljstva kupaca. Težimo dosljednom postizanju najboljeg odnosa cijene/kvalitete – za najbolju vrijednost uloženih sredstava.

 

Floor Experts by Alpod